ÅRSMÖTE I

 

ägde rum

Onsdagen den 25 februari 2009

Klockan 18.00 i klubblokalen


Föreningens Krafttagets årsmöte 2009 besöktes av 16 medlemmar. Förra året hade vi en känsla av att vår klubblokal kunde bli för liten för årsmötet, därför höll vi då till hos räddningstjänsten. I år hade vi på känn att klubblokalen utan problem skulle räcka till, och så var det. Bara 16 deltagare, är ju lite dåligt kanske, men så hade vi heller inte lockat med någon extra programpunkt till årsmötet, även om man kan tycka att detta inte ska behövas. Hur som helst 16 deltagare var alldeles lagom i vår lokal, och detta kom ju att bli en förbaskat trevlig kväll!

Strax efter klockan 18 hälsade Johan välkommen till årsmötet i Krafttaget, och punkt för punkt i dagordningen avklarades.

 

Protokollet

Det går att själv läsa protokollet genom att klicka på underrubriken!

 

Årsmötet klarades av utan problem, men noterbart är att Eila Sjö avgick ur styrelsen. Till ny ledamot i Krafttagets styrelse valdes Sonia Södergren.

När mötet avslutats bjöd föreningen på fika, ost- och skinkfrallor och kakor. Tack till Christina Bratz och Lisbeth Eklöf som ordnade med fikat till årsmötet.

Därefter hade vi en liten överraskning att bjuda på. Datorn riggades upp intill deltagarna och där visades en helt fantastisk film om Ture Jern! Att denna filmen existerade kom vi att prata om dagen innan årsmötet, och vi lyckades få tag i en fungerande DVD med filmen bara ett par timmar innan årsmötet. Men det visade sig som sagt vara en riktig "höjdarfilm" och ett perfekt inslag efter årsmötet. Filmen gjordes av Hasse Fransson 1988, och den visar Ture startandes sin tändkulemotor, han spelar dragspel och sjunger, och läser en dikt. Det är även filmat en snutt inifrån stugan.

Bilder från årsmötet

Jag tog lite bilder från årsmötet, klicka på underrubriken för att titta.

 

Klas Johansson
 

<<---OM KRAFTTAGET     |    STARTSIDA--->>