Krafttaget_loggo.jpg

ÅRSMÖTE I

 

 

ägde rum

Onsdagen den 27 februari 2008

Klockan 18.00 i räddningstjänstens lokaler


Föreningens Krafttagets årsmöte besöktes av 21 medlemmar. Det var en liten besvikelse, och faktiskt lite färre jämfört med föregående år. Med tanke på att vi synts ganska mycket på senare tid (hemsida och tidningar) så trodde vi nog att det skulle kunna komma riktigt mycket folk. Det var också orsaken till att vi beslöt att förlägga årsmötet till en lokal hos räddningstjänsten, men det är ju i samma byggnad som vår föreningslokal.

Men det blev ändå ett mycket trevligt årsmöte, och det leddes självklart med säker hand av vår ordförande Johan Birath. Innan, under och efter mötet rullade gamla boxholmsfilmer på en projektor, och som en gång filmats av Martin Wärme. Alltså även under årsmötet kunde deltagarna ta del av Boxholm för 30-40 år sedan, detta på en filmduk alldeles bakom ordförande och sekreteraren. Trots detta var det nog ingen som direkt tappade fokus vad som sas på mötet. Filmerna saknar ju dessutom ljud.

När mötet avslutats bjöd föreningen på fika och ostfrallor, och alla kunde om de så ville äta sig rejält mätta, då vi ju, som sagt, hoppats på fler besökare.

Stefan Kindberg tog till orda under fikat och berättade om räddningstjänstens verksamhet. Då deltagarna fikat färdigt så guidade han deltagarna runt på stationen, och det blev ett riktigt trevligt inslag som avslutning på kvällen.

Årsmötesprotokollet har kan läsas här på hemsidan. Du hittar det genom att klicka här:

Nedan följer en del bilder från Stefan Kindbergs visning av räddningstjänstens lokaler med tillhörande utrustning.


 

Tillbaka till Startsidan             Tillbaka till föregående sida